Palvelumme

Palvelumme

Mitä palveluita tarjoamme

Teemme sähköurakointia sekä yksityisasiakkaille että yrityksille ja yhteisöille

Sähköasennukset ja -urakointi

Sähköasennukset ja -urakointi

Teemme sähköurakointia sekä yksityisasiakkaille että yrityksille ja yhteisöille. Asiakkaitamme ovat niin isot kuin pienetkin rakennusliikkeet, yksityistaloudet, taloyhtiöt ja julkinen sektori.

Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelu

Valmiiksi suunniteltu on jo puoliksi tehty – ainakin jos suunnittelu on tehty hyvin. Teemme sähkösuunnittelua kaikkiin tarpeisiin. Nykyaikaisella JCAD-ohjelmistolla ja ennen kaikkea ammattitaidolla syntyvät sähkösuunnitelmat kaikkiin tarpeisiin. Meille on tärkeää asiakaslähtöinen ajattelu jo suunnitteluvaiheessa. Periaatteemme on, että sinä asut, sinä päätät!

Antenni- ja tietoverkkoasennukset

Antenni- ja tietoverkkoasennukset

Teemme antenni ja tietoverkkoasennukset omakotitalon TV-antennin asennuksesta aina tuotantolaitoksen tietoverkkojärjestelmään saakka, ota yhteyttä! Yrityksellämme on STUL.in myöntämä Antenni- ja Tietoverkkotöiden pätevyystodistus.

Palovaroitinjärjestelmät

Palovaroitinjärjestelmät

Oikein toteutetulla palovaroitinjärjestelmällä suojaat kotisi ja kiinteistösi tulipalon varalta. Sähköverkkoon kytketty palovaroitin on pakollinen varuste uusissa taloissa, sekä samalla maailman halvin henkivakuutus! Muista tarkistaa palovaroittimien toiminta säännöllisin väliajoin ja vaihtaa vanhat palovaroittimet uusiin.
Etävalvotulla järjestelmällä saat varoituksen alkavasta tulipalosta puhelimeesi missä päin maailmaa tahansa, kysy lisää! Meiltä myös Elotecin näytteenottojärjestelmät maatalouteen.

Aurinkosähköjärjestelmät

Aurinkosähköjärjestelmät

Kauttamme aurinkosähköjärjestelmät omakotitaloon, kesämökille sekä tuotantolaitoksiin ja maatalouteen. Ota yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeisiisi sopiva järjestelmä.

Kameravalvonta

Kameravalvonta

Kameravalvonnalla lisäät kotisi ja kiinteistösi turvallisuutta. Meiltä kamerajärjestelmät omakotitaloihin, kesämökille, myymälöihin ja tuotantolaitoksiin.

Murtohälytinjärjestelmät

Murtohälytinjärjestelmät

Murtohälytinjärjestelmällä suojaat kotisi ja kiinteistösi murron ja ilkivallan varalta. Meiltä langattomat ja kaapeloidut järjestelmät uusiin ja olemassa oleviin kohteisiin.
Murtohälytinjärjestelmien suunnittelu, asentaminen ja korjaaminen on luvanvaraista toimintaa, ja vaatii Turvallisuusalan elinkeinoluvan. Meillä on voimassa oleva poliisihallituksen myöntämä Turvallisuusalan elinkeinolupa.

DALI-valaistuksenohjaus

DALI-valaistuksenohjaus

DALI-järjestelmällä valaistukseen saadaan älyä, joustavuutta sekä muunneltavuutta ilman johdotusmuutoksia. Yrityksellämme on Helvar Designer 5-sertifikaatti, joka mahdollistaa reititinpohjaisten DALI-valaistuksenohjausjärjestelmien toteutuksen aina suunnittelusta käyttöönottoon. Myös olemassa olevien järjestelmien korjaus/päivitys onnistuu.

Elfin ketju, tavarantoimittajat

Elfin ketju, tavarantoimittajat

Olemme maanlaajuisen sähköurakoitsijoiden Elfin-ketjun jäsenliike.